lopende band

Productielijn voor wrijvingsmateriaal

 

FCC stelt wrijvingsmaterialen in de belangrijkste positie met voortdurend onderzoek en ontwikkeling voor fijne papier wrijvingsmaterialen,het heeft de prestatienormen van de papierfabriek doorstaan.

 

De kwaliteit van het wrijvingsmateriaal heeft een directe invloed op de prestaties van de koppeling zelf, wat het meest kritieke punt is.we kunnen de processen van vouwen aan te pakken, binding, groeven en vorming tot universele vormen naast de papierverwerking.

 

Daarnaast streven wij er niet alleen naar om de normen van de milieuwetgeving te halen, maar ook naar een productiesysteem te bereiken dat tijdens de drukvormfase nul afval genereert.

 

Chongqing Bright Motorparts Co., Ltd fabriek productielijn 0 Chongqing Bright Motorparts Co., Ltd fabriek productielijn 1

 

Productielijn voor koppelingsfrictie-dick

FCC heeft materiaal op basis van rubber-kork, op papier gebaseerde, semi-metalen en keramischekoppelingswrijvingsmateriaal dat veel wordt gebruikt in motorfietsen, ATV, UTV, auto's en scooters

 

Chongqing Bright Motorparts Co., Ltd fabriek productielijn 2  Chongqing Bright Motorparts Co., Ltd fabriek productielijn 3

 

Geavanceerde productiemethode

De productiemethode voor gebonden wrijvingspad is een exclusieve productiemethode die is ontwikkeld door FCC.De efficiëntie en kwaliteitsverbetering van de clutchproductie hebben geleid tot een evolutionair productiesysteem dat grote vooruitgang heeft geboektDoor het strookvormige wrijvingsmateriaal op de kernplaat te drukken, is de efficiëntie van het proces en de kwaliteitsgraad van het materiaal sterk verbeterd.vanwege de zeer flexibele vorm van de olietank als gevolg van de kenmerken van de productiemethode, kan het flexibel reageren op de verschillende eisen van het product.

 

FCC-clutch assemblagelijn

F.C.C. is de enige fabrikant in Japan met capaciteiten van de ontwikkeling van wrijvingsmaterialen tot de algemene productie van koppelingsacties.

 

Nu hebben we een productielijn voor natte multi-plate koppeling assemblage, natte multi-plate assist en slipper koppeling assemblage ((A&S), motor race koppeling assemblage, CVT koppeling assemblage, AT koppeling assemblage,enz..

 

Chongqing Bright Motorparts Co., Ltd fabriek productielijn 4  Chongqing Bright Motorparts Co., Ltd fabriek productielijn 5

 

Om snel op de behoeften van de klant te reageren, handhaven we een strikt kwaliteitsmanagement en een hoge mate van kostenoptimalisatie gedurende het gehele proces, van de ontwikkelingsfase, proefproeven,massaproductieBovendien streven wij door voortdurende inspanningen om de productie-efficiëntie te verbeteren, ook voortdurend naar verbetering van de bestaande productiemethoden.

 

Productielijn voor koppelingsonderdelen

Onze fabrieken beschikken over alle infrastructuur voor eigen productie, zink gieten, aluminium gieten, perswinkel, assemblagelijn, bewerking, gieten, lassen samen met testfaciliteiten.

 

De reserveonderdelen omvatten koppelingsstaalplaat, koppelingsnoot, drukplaat, koppelingslifter, koppelingsveer, koppelingsbehuising, koppelingsbuitencomponent, scooterkoppelingsonderdelen en nog veel meer.

 

Chongqing Bright Motorparts Co., Ltd fabriek productielijn 6     Chongqing Bright Motorparts Co., Ltd fabriek productielijn 7

 

Chongqing Bright Motorparts Co., Ltd fabriek productielijn 8     Chongqing Bright Motorparts Co., Ltd fabriek productielijn 9

OEM / ODM

We hebben een speciaal ontwerpteam om aan uw OEM-ontwerpvereisten te voldoen

Laat me weten wat je idee is, dan maken we een 3D ontwerp voor je controle.

Redelijke prijs en volledige productielijnen om aan uw productiebehoefte te voldoen

Strikt QC team om ervoor te zorgen dat alle producten voldoen aan de norm

We kunnen het verzoek van de klant volgen.

Welkom uw enige discussie voor OEM of ODM

R & D

F.C.C. Papierproductie en technologie voor nieuwe materialen

 

FCC's unieke papierproductietechnologie ontwikkeld door de productie van zeer duurzame en zeer hittebestendige wrijvingsmaterialen.Wij leveren zeer functionele papiersubstraten voor verschillende producten met grondstofmengsel, structuurcontrole en vormcontroletechnologieën die geschikt zijn voor de behoeften van de klant, wat bijdraagt tot een hogere functionaliteit, een lichter gewicht en een kostenreductie van de producten.

Omdat FCC een multidisciplinaire fabrikant is, kunnen wij naast het verwerken van papier ook de processen van vouwen, binden, groeven en het vormen van universele vormen afhandelen.

 

De unieke en poreuze structuur van papier is zeer toepasbaar op een hoog niveau voor verschillende toepassingen, zoals warmte-isolatie, isolatie, radiogolfsabsorptie, filtratie en katalysatoren;in termen van thermisch beheer, kan het ook worden toegepast op de ontwikkeling en productie van elektrische voertuigen en aanverwante producten.

 

Met behulp van de productietechnologieën voor wrijvingsmaterialen ontwikkelen we zelf nieuwe materialen die waarde creëren op verschillende gebieden en produceren ze in kleine partijen.

 

FCC-technologie voor nieuwe materialen

Hoge vulstofMateriaal (poeder)
De unieke papierproductietechnologie van FCC maakt het mogelijk om zeer functionele materialen in een hoge verhouding te vullen.Het vullen van een grote hoeveelheid zeer functionele ingrediënten breidt de mogelijkheden voor gebruik in een verscheidenheid aan toepassingen uitNaast poeders zijn combinaties met een grote verscheidenheid aan materialen mogelijk, zoals functionele vezels, synthetische vezels, anorganische krachten, microdeeltjes, metalen en natuurlijke materialen.

Chongqing Bright Motorparts Co., Ltd fabriek productielijn 0    Chongqing Bright Motorparts Co., Ltd fabriek productielijn 1

FCC Custom Fiber Spacing Technologie

1, Aanpasbare afstand voor het aanbrengen van functioneel materiaal

2, Veranderen van moeilijk te hanteren materialen in gebruiksvriendelijke vormen (goed hanteren en verwerken)
3Het gebruik van papier als tijdelijke malen (later toepassen van functioneel materiaal)

 

 

Totale controlepapierstructuur
De papierstructuur wordt in het papiervervaardigingsproces gecontroleerd.en interne structuurcontrole (porositeit).

 

Chongqing Bright Motorparts Co., Ltd fabriek productielijn 2  Chongqing Bright Motorparts Co., Ltd fabriek productielijn 3

 

Hoogprecisiecontrole van de papierstructuur

1, Het creëren van specifieke functionaliteiten door controle van de omstandigheden van het papieroppervlak
2, Porieuze structuurcontrole opent de deur voor uitbreiding in filtertoepassingen
3, diktecontrole, geschikt voor het verwerken van papier met een dikte van meer dan 1 mm

 

 

Onze voordelen

 

Unieke formule van de FCC
Onze database en kennis van grondstoffen, papiervervaardiging en coatings, gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de ontwikkeling en productie van wrijvingsmaterialen,Het maakt het mogelijk om de formulering te ontwerpen die is afgestemd op een breed scala van toepassingen.

 

Nieuwe technologie voor het maken van papier

Met behulp van onze nieuwe papierproductietechnologie die verstelbare papierstructuur en controle van de oppervlakteconditie
Volledige controle van specifieke omstandigheden op het papieroppervlak, zoals het vormen van honingraatjes voor het zuiveren van uitlaatgassen, piramideconstructies voor het absorberen van radiogolven, enz.met een breedte van niet meer dan 50 mm,.

 

Analyse en evaluatie
We hebben een omgeving die materiaalanalyse mogelijk maakt (ingrediënten, samenstelling, hardheid, spanning, oppervlaktanalyse, CT), test van de sterkte (tanningsvermogen,De resultaten van de evaluatie van de resultaten van de evaluatie van de functies van het product en de evaluatie van de functies van het product (functioneel evaluatie), sterkte, duurzaamheidstests).

 

Combinatie van giettechnologie en verbindingstechnologie
De combinatie van verschillende andere technologieën, zoals gieten en aansluiten, maakt een flexibele benadering van EV, thermisch beheer, radiogolven en elektromagnetische golfbesturing mogelijk.
 

Laat een bericht achter